Het is al even stil aan het front van de 365Gaming Interviews (naast Cosplay dan 😉 ). Dit is zeker niet omdat we hier niet mee bezig zijn maar meer omdat we data aan het verzamelen zijn en de mensen die de tijd & moeite willen nemen om geïnterviewd te worden ook de tijd krijgen die ze ervoor verdienen.

Wat zit er allemaal in de pijpleiding? Er komt een nieuw segment: de “Digitale Pen”, wat en wie hieraan meedoen volgt z.s.m., er volgen wat Internationale Propmakers/Cosplayers, een bezoek aan een studio, mensen die hun brood verdienen in de game-industrie en game-retail, een Cosplay & game-event fotograaf, een oprichtster van een populaire life-style website, de organisatie achter diverse events…nog genoeg dus 😉

Maar we zijn ook erg benieuwd wat jullie nog meer graag zouden lezen hier qua interviews? Natuurlijk kunnen we niet alles voor elkaar krijgen, maar eventueel een goed alternatief 🙂 Of misschien dat je iemand kent die een leuk verhaal heeft dat zeker een interview waard is voor ons game & Cosplay fans? We horen het graag!

Dus onze excuses dat er even geen interviews zijn…maar we hopen dat we met onze columns in de tussentijd genoeg leesvoer weten te bieden 🙂

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten