SOEDESCO kondigde vandaag aan dat 8-Bit Hordes en 8-Bit Invaders! een console debuut tegemoet zien. Alle twee de moderne en kleurrijke RTS games komen digitaal naar PS4™ en Xbox One, en fysiek naar PS4™. 8-Bit Armies, hun voorganger met modern militair thema, is al beschikbaar voor pre-orders op PS4 en Xbox One. Alle drie de games in de 8-Bit RTS serie zijn geschikt voor cross-title multiplayer, wat goed te zien is in de nieuwe trailer.

8-Bit Hordes
8-Bit Hordes is een RTS met fantasy thema, waarin spelers kastelen kunnen bestormen, draken kunnen doden en spookachtige begraafplaatsen kunnen plunderen. Er zijn twee factions waarmee gevochten kan worden: de angstaanjagende Orcs en hun ondode bondgenoten van de DeathSworn, of de dappere elven, mensen en dwergen van de Lightbringers.

8-Bit Invaders!
8-Bit Invaders! Is een RTS met sci-fi thema, waarin het Multiversum het slagveld vormt. Spelers kunnen kiezen uit twee factions, de sinistere Cranioids en de militaire macht van het Galactic Marine Corps.

Cross-title Multiplayer
Alle games in de 8-Bit RTS Series bieden de mogelijkheid tot cross-title multiplayer. Dat betekent dat spelers de verschillende facties en maps kunnen combineren, waardoor ze bijvoorbeeld met vurige draken tegen vliegende schotels of gigantische tanks kunnen strijden. De nieuwe trailer geeft een indruk van hoe een allesvernietigend gevecht tussen deze drie verschillende werelden eruit kan zien.

Features

  • Cross-title multiplayer tussen de facties van Armies, Hordes en Invaders!
  • Stort jezelf in de actie met eenvoudig beheersbare controls
  • Overwin in een scala aan single-player missies en campagnes
  • Speel samen met- of juist tegen je vrienden
  • Geniet van een epische soundtrack, gecomponeerd door Frank Klepacki