Van 27 februari, 18:00u CET tot 6 maart, 18:00u CET, is de futuristische arcade racer Xenon Racer te spelen in Open Beta op Steam®. Xenon Racer is tijdens de Open Beta voor het eerst speelbaar met steering wheel support.

Door mee te doen met de Open Beta kunnen spelers in Xenon auto’s driften nog vóórdat de game uitkomt op 26 maart, en hun feedback geven op de game. Xenon Racer, ontwikkeld door 3DClouds, komt behalve naar Steam® ook zowel digitaal als fysiek naar PlayStation®4 en PS4 Pro, Xbox One en Xbox One X en Nintendo Switch™.

Steam Open Beta: https://store.steampowered.com/app/899390/OpenBeta

Steering wheel support
In de Xenon Racer Beta versie kunnen spelers letterlijk achter het stuur kruipen: Xenon Racer biedt steering wheel support voor de Logitech G25, G29 en G920, de Thrustmaster TX Racing, T300 RS, T150 RS, T80, TMX Force, T-GT, Ferrari 458 en TS-XW, en de Fanatec ClubSport en CSL Elite. Ook is het bevestigd dat Xenon Racer Widescreen Monitor Support biedt, en de optie om met unlocked frame rate te spelen.

Open Beta Inhoud
De Open Beta versie bevat zowel Fast Race als Online Multiplayer mode. Er zijn twee verschillende race tracks om te proberen, “Tokyo Garden” en “Lake Louise Forest”, beide kunnen ook in omgekeerde rijrichting worden gereden. Daarnaast zijn er twee verschillende car models beschikbaar in de Open Beta versie, beide beschikbaar in Normal en Performance versie. Tot slot zal er ook een nieuwe car skin beschikbaar zijn, die speciaal is ontworpen voor de Open Beta spelers.

Twee Beta Wedstrijden
Tien Open Beta spelers maken kans om de game gratis te winnen op launch, door deel te nemen aan een van de twee wedstrijden: De Leaderboards Contest en de Photo Mode Contest. Er is een prijs voor de beste tijd op het leaderboard voor alle vier de race tracks, en er zijn ook zes prijzen voor de beste foto’s die gedeeld worden.

Features

  • Race op topsnelheid in elektrische auto’s aangedreven door Xenon gas
  • Drift door de straten van wereldsteden als Tokyo en Dubai in het jaar 2030
  • Perfectioneer je drifting skills, driften is essentieel om de snelste tijd te halen
  • Overwin in singleplayer, split-screen en online multiplayer kampioenschappen
  • Customize je auto met allerlei onderdelen tot een ultiem racemonster