ASUS heeft de Nederlandse verkrijgbaarheid van zijn nieuwe TUF Gaming-laptops onthuld. De vernieuwde TUF Gaming FX505 en FX705 zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in Nederland. De FX505 is maximaal uitgerust met een Ryzen 7-3750H, NVIDIA GeForce GTX 1660Ti én een 120Hz IPS-paneel.

De laptops brengen de nieuwste AMD Ryzen-processor en een NVIDIA GeForce GTX GPU’s samen op een NanoEdge-scherm (120Hz beschikbaar op de FX505) van IPS-niveau en leveren daarmee een meeslepende, krachtige game-ervaring tegen een betaalbare prijs. De laptops zijn getest en gecertificeerd en voldoen aan de militaire MIL-STD-810G-normen, waardoor ze de robuustheid en duurzaamheid bieden die nodig zijn om de stoten tijdens het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

Jarenlang hebben gamers en liefhebbers AMD-processoren gecombineerd met GeForce GPU’s om krachtige PC’s te maken die ongelooflijke prestaties voor een betaalbare prijs leveren. Nu kunnen gebruikers van ASUS-gaminglaptops dit dynamische duo overal mee naar toe nemen. De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU (in Nederland alleen beschikbaar op de FX505) en leveren meer vermogen dan ooit aan betaalbare gaminglaptops.

De TUF Gaming FX505 en FX705 zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in Nederland.