Het indie race avontuur Defunct zoeft richting Nintendo Switch™! De game is verkrijgbaar in de Nintendo eShop vanaf 13 september, en is nu al beschikbaar voor pre-orders.

Een perfecte match
De Nintendo Switch™ is een perfecte match voor het snelle, meeslepende en kindvriendelijke Defunct. Switch spelers kunnen Defunct onderweg gemakkelijk even opstarten en snel een level uitspelen of een nieuw tijdrecord neerzetten. De game biedt urenlang speelplezier, omdat de levels telkens opnieuw en op verschillende manieren kunnen worden voltooid, met als doel om de snelheidsrecords te breken en een plaatsje op de leaderboards te veroveren!

Ongelofelijke snelheid
In Defunct nemen spelers de rol aan van een kapotte robot die per ongeluk uit een gigantisch schip valt en terechtkomt op de aarde, waar inmiddels geen mensen meer wonen maar robots. De robot moet zich snel terug naar het schip haasten, voordat het te laat is! Hij is uitgerust met een “gravitize engine”, waarmee hij momentum kan opbouwen. Door deze engine en een scala aan energie-boosts te gebruiken, kunnen spelers maximale speed en flow opbouwen en door afwisselende landschappen zoeven, van jungles tot woestijnen.

Features

  • Raas op volle snelheid door de heuvels, met de unieke “gravitize”engine
  • Voltooi gevarieerde levels met allerlei verschillende klimaten en uitdagingen
  • Zet de allerbeste tijd neer in time trial mode (met 5 extra levels)
  • Speel verschillende skins vrij om het hoofdpersonage te customizen
  • Laat zien wat je kan met speciale trucs die je kan vrijspelen