Square Enix Ltd., heeft vandaag een gloednieuwe video uitgebracht met nieuwe gameplaybeelden van de komende survival action shooter LEFT ALIVE®. De nieuwe gameplaybeelden en verhalende elementen van deze komende release worden begeleid door commentaar van game-director Toshifumi Nabeshima, die meer vertelt over de verschillende vaardigheden en tactieken die spelers moeten gebruiken om de strijd in hun voordeel te keren.

In deze spannende nieuwe gameplayvideo onthult Nabeshima details over de core gameplay mechanics die spelers moeten benutten om te slagen tegenover de overweldigend sterke troepen van de vijand. Hoewel sommige uitdagingen aanvankelijk misschien onmogelijk lijken, kunnen spelers alternatieve routes ontdekken, handige valstrikken en wapens craften, of vijandelijke wapens zelfs tegen de vijand keren om burgers te redden en de waarheid te ontdekken achter de mysteries in de game.

Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION exclusief in de Square Enix Online Store pre-orderen. Deze MECH EDITION kost € 159,99 en bevat de ‘Survival Pack’-DLC, een hardback artbook van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook® Case met mech-ontwerpen door Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure met verwisselbare accessoires, zoals wapens en handen, ontworpen door Takayuki Yanase.

LEFT ALIVE komt op 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM®.