Ren, spring en beuk je een weg door 164 zijwaarts scrollende levels in New Super Mario Bros. U Deluxe. Deze traditionele Super Mario-platformer verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Tot vier spelers*, met elk een enkele Joy-Con, kunnen samenwerken om munten te pakken en de hindernissen onderweg naar de vlag te overwinnen, of juist elkaar in de weg zitten om zelf zo veel mogelijk munten te verzamelen voor eindeloos competitief vermaak. Bekijk de New Super Mario Bros. U Deluxe – altijd, overal en met iedereen!-trailer op YouTube voor een voorproefje.
New Super Mario Bros. U Deluxe bevat zowel New Super Mario Bros. U als het meer uitdagende New Super Luigi U. Naast beroemde personages als Mario, Luigi en Toad, zijn dit keer ook twee nieuwe personages van de partij – Toadette en Nabbit. Deze nieuwkomers zijn zeer geschikt voor jongere of minder ervaren spelers, omdat ze bijzondere voordelen met zich meebrengen. Als Toadette een superkroon heeft gepakt, verandert ze in Peachette die kan dubbelspringen, langzaam omlaag zweeft en vanuit een gat omhoog kan springen. Wie speelt als Nabbit loopt geen schade op door botsingen met vijanden en wordt aan het eind van levels beloond met extra levens.
Naast de twee hoofdavonturen biedt New Super Mario Bros. U Deluxediverse andere spelstanden voor een tot vier spelers. Zo kunnen spelers hun vaardigheden testen in tientallen gevarieerde en creatieve uitdagingen die zijn ontworpen voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Race zo snel mogelijk naar de finish in de spelstand Tijd, pak alle munten in de Munten-stand, of doe je best om zo lang mogelijk in de lucht te blijven in de spelstand 1–Ups. In de spelstand Speciaal moet je aan zeer specifieke eisen voldoen om verder te komen. Zo moet je bijvoorbeeld een level proberen te voltooien zonder een enkele vijand, munt of kanonskogel te raken. Spelers kunnen ook een reeks van ruim 200 online-video’s** bekijken waarin de ontwikkelaar toffe tricks demonstreren die spelers kunnen gebruiken om bepaalde uitdagingen te halen – handig voor spelers die vastlopen op een level of uitdaging.
New Super Mario Bros. U Deluxe is de nieuwste titel in een breed assortiment software voor iedereen op de Nintendo Switch, de unieke home-console van Nintendo waar je ook buiten de deur mee kunt gamen. De Nintendo Switch wordt geleverd inclusief twee Joy-Con-controllers zodat hij meteen uit de doos al geschikt is voor multiplayer-fun. Er zijn al meer dan duizend software-titels beschikbaar voor de Nintendo Switch, voor spelers van alle leeftijden en niveaus, inclusief Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Mario Kart 8 Deluxe, en de unieke bouw-, speel- en ontdek-ervaring van Nintendo Labo.
https://youtu.be/kumxEr5znGk