Verzamel vrienden en familie voor een gloednieuwe party-ervaring, want Super Mario Party verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Met 80 gloednieuwe minigames om te spelen en tal van spelvarianten, is dit een party-game die mensen bij elkaar brengt en het meeste haalt uit de aanpasbaarheid en unieke mogelijkheden van het Nintendo Switch-systeem. Neem alvast een voorproefje op het feestje en bekijk de Super Mario Party-lanceringstrailer op Youtube.

Super Mario Party heeft tijdens het gamescom-evenement van dit jaar de prijs voor “Best Family Game” gewonnen. Het is dan ook een even kleurrijke als toegankelijke game waar iedereen meteen van kan genieten. Daarbij zorgt een keur aan spelvarianten voor eindeloos veel speelplezier:

  • Mario Party: De klassieke bordspelstand is terug en beter dan ooit! Maximaal vier spelers* verplaatsen hun personages over diverse spelborden om de meeste sterren te verzamelen, daarbij gebruikmakend van nieuwe strategische elementen als personage-specifieke dobbelstenen, plus gloednieuwe minigames en verrassende gebeurtenissen die het verloop van de strijd ingrijpend kunnen veranderen.
  • Toads keetkamer: Hier vind je unieke multiplayer-minigames die je op elke tafel een feestje laten bouwen – geen tv nodig! In sommige minigames kun je zelfs twee Nintendo Switch-systemen combineren, met elk een exemplaar van de game, om de fun te verdubbelen.
  • Mariothon en Online Mariothon**: Speel series minigames met vrienden in je omgeving in Mariothon, of strijd tegen andere spelers en vrienden op afstand in Online Mariothon. Als je online speelt, kun je voice-chatten met geregistreerde vrienden via de Nintendo Switch Online-app voor mobiele telefoons.
  • Wilde wateren: Een coöperatieve stand voor vier spelers waarin spelers als team moeten samenwerken om over een woeste rivier te varen. Kun jij binnen de tijd de finish bereiken?
  • Beat-baas: Schud met de Joy-Con-controller en swing erop los tijdens een reeks muzikale minigames.

Met 20 speelbare personages, verschillende spelstanden en 80 gloednieuwe minigames, belooft Super Mario Party vele uren speelplezier, of je nu al vele delen in de Mario Party-serie hebt gespeeld of voor het eerst zo’n party gaat beleven.