Het is nog een paar weken wachten en dan is het eindelijk zo ver. Call of Duty: Black Ops III ligt dan in de winkel en dan is het tijd om weer helemaal los te gaan met je gun. En om alvast even in de stemming te komen hebben we hier alvast de Launch Gameplay Trailer voor jullie.

Call of Duty: Black Ops III is de ultieme 3-in-1 game experience. In de campaign mode, moet je door de hotspots van een nieuwe Koude Oorlog navigeren om je verloren broeders terug te vinden. Spelers kunnen de campaign zowel samen als solo spelen en zijn vanaf nu altijd verbonden met de intelligence grid en hun compagnons tijdens de battle.

De multiplayer featured een momentum-based chain-movement system, hiermee kunnen spelers behendig door de omgeving bewegen, terwijl ze gebruik maken van jumps, slides en mantling. Black Ops III multiplayer introduceert daarnaast het nieuwe specialist character system, die het voor spelers mogelijk maakt om de wapens en abilities van 9 characters te bemeesteren, door middel van een challenge-based unlock progession systeem.

Geen enkele titel van Treyarch is natuurlijk compleet zonder kenmerkende Zombies. “Shadows of Evil” heeft daarom zijn eigen unieke out of the box storyline, die zich afspeelt in het fictieve Morg City in 1940. In deze film-noir geïnspireerde horror story spelen vier mysterieuze figuren – de Femme Fatale, de Magician, de Detective en de Boxer- de hoofdrol.