Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de eerste Elusive Target-missie voor HITMANTM 2 uitgebracht met acteur Sean Bean als voormalig MI5-agent Mark Faba, die nu freelance huurmoordenaar is. Faba, berucht als “de onsterfelijke”, heeft een ongeëvenaarde reputatie voor het in scène zetten van zijn eigen dood, wat de International Contract Agency (ICA) uiteindelijk doet besluiten een premie op zijn hoofd te zetten. In deze Elusive Target-missie, met de titel The Undying, hebben spelers één kans om Faba te stoppen voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Race-evenement in Miami. Als iemand hem voorgoed kan stoppen, is het Agent 47.

De Full Mission Briefing video is nu beschikbaar met nuttige informatie over Faba’s verwachte acties, mogelijke benaderingen, goede vermommingen en andere handige tips.

Elusive Target #1 is vanaf nu tot 4 december beschikbaar. Spelers hebben slechts één kans om de onsterfelijke succesvol uit te schakelen gedurende deze 14 dagen. Door de Elusive Target -missie te spelen en de uitdaging Explosive Penmanship te voltooien, kunnen spelers de nieuwe, door fans geselecteerde explosieve pen toevoegen aan hun wapenarsenaal.

HITMANTM 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.