Turtle Beach, de wereldwijde leider in gaming audio, heeft vandaag aangekondigd dat de gloednieuwe Recon 70 gaming headsets voor Xbox One en Playstration®4 nu te koop zijn, naast de Recon 70 voor Nintendo Switch™ die vorige maand uitkwam. Met een adviesprijs van €34,99 zorgt de Recon 70 voor een game audio met hoge kwaliteit door krachtige 40mm over-ear speakers. Het heeft ook de befaamde hoog sensitieve flip-up microfoon. Daarnaast hebben bieden het lichtgewicht ontwerp, gewatteerde en verstelbare hoofdband en kunstleren oorkussens van de Recon 70 het broodnodige comfort dat spelers nodig hebben om te overwinnen op het slagveld.

De Recon 70 is de opvolger van de Turtle Beach Recon 50 serie, de best verkochte bedrade gaming headset in Noord-Amerika met meer dan vijf miljoen verkochte exemplaren. De Recon 70 voor Nintendo Switch is vorige maand gelanceerd en geniet al van sterke feedback, inclusief een 4/5 review score en de omschrijving van “beste budget Nintendo Switch headset” door Games Radar. De Recon 70 serie gaming headset komt ook in een aantal kleuren. De Xbox One en PS4™-modellen zijn beschikbaar in zwart of wit met respectievelijk groene en blauwe accenten. De Nintendo Switch versie heeft een zwart frame met kenmerkende rode accenten heeft. Een unieke Midnight Red versie van de Recon 70 zal binnenkort ook beschikbaar zijn.
“De Recon 70 levert uitstekende instapwaarde, met een verhoging van wat de voorganger bood met een geüpdatet design inclusief onze krachtige flip-to-mute mic – een feature die voorheen alleen beschikbaar was op producten uit het hogere segment zoals de Stealth 600”, zegt Juergen Stark, CEO van Turtle Beach. “Met een grotere reeks kleuropties en brede compatibiliteit met alle gamesystemen, zijn we er zeker van dat de Recon 70 de trend van best verkopende instapmodellen door gaat zetten.”

Belangrijke Features:

LICHTGEWICHT COMFORT

Het lichtgewicht ontwerp van de headset zorgt voor allesomvattend comfort tijdens urenlange gamesessies, met de gewatteerde hoofdband en oorkussens.

OPKLAPBARE MICROFOON

De beroemde, sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach die je stem luid en duidelijk oppikt, om ervoor te zorgen dat je commando’s altijd goed hoorbaar zijn. Daarnaast kun je de microfoon opklappen om hem te dempen en valt hij in het ontwerp van de headset.

40 MM-SPEAKERS VAN TOPKWALITEIT

Superieure 40 mm-speakers over het oor leveren geweldig geluid, zodat je elke heldere hoge toon en supervette lage toon hoort.

COMPATIBEL MET MEERDERE PLATFORMEN

Ontworpen voor Xbox One- en PlayStation®4-controllers met een 3,5 mm-stekker, plus de 3,5 mm-stekker van de Nintendo Switch™. Werkt ook geweldig met PC en mobiele apparaten met 3,5 mm-aansluitingen.

EERSTEKLAS OORKUSSENS

De met synthetisch leer omwikkelde oorkussens bieden extra comfort, verbeterde basrespons en betere geluidsisolatie.