Warner Bros. heeft vandaag de release aangekondigd van het First Order Siege of Takodana levelpakket, de nieuwste downloadbare content (DLC) voor de LEGO Star Wars:The Force Awakens Season Pass.

Het First Order Siege of Takodana levelpakket biedt de fans een nieuwe kijk op de bloedstollende aanval op het kasteel van Maz Kanata. Spelers kunnen nu het oude bouwwerk van Takodana bestormen vanuit het perspectief van de First Order en in de huid kruipen van de kwaadaardige Kylo Ren. Met deze krijger van de duistere kant kunnen spelers strijden tegen vijanden en op zoek te gaan naar Rey en BB-8, in een poging om het verzet voorgoed te verslaan.

Vrij te spelen personages en voertuigen zijn onder andere: Kylo Ren, FN-1044 (stormtrooper), Jashco Phurus, Rosser Weno, Stormtrooper Officer, Strono Tuggs, Thromba, Laparo, Jakku Freighter (volledig voertuig), Jakku Freighter (microgevechtsvoertuig)

Spelers kunnen momenteel de LEGO Star Wars: The Force Awakens Deluxe Edition kopen voor de PlayStation 4 en Xbox One, met daarin het hoofdspel en de Season Pass: het perfecte geschenk voor de ware Star Wars fan.