Mindscape brengt een nieuwe game uit met de nog altijd geliefde striphelden Asterix en Obelix in de hoofdrollen. In Asterix & Obelix XXL 2 zijn de kleine, slimme Asterix en zijn onafscheidelijke metgezel Obelix strijdlustiger dan ooit tevoren! Met prachtige graphics en een spannend avontuur wordt het geheid een gekke bende tijdens de eeuwenoude strijd tussen de Galliërs en de Romeinen. Asterix & Obelix XXL 2 is vanaf 29 november 2018 verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Het dorp is een chaos; de druïde Panoramix is verdwenen. Het lijkt net alsof Panoramix de Galliërs heeft verraden en zich heeft aangesloten bij Julius Caesar en de Romeinen. Waar is de druïde gebleven en wat is er gebeurd? De helden Asterix en Obelix staan klaar om een zoektocht te starten en dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken!

De gedetailleerde, kleurrijke graphics doen de, nog altijd populaire, stripboeken alle eer aan. Tijdens het avontuur kan je 6 verschillende werelden ontdekken. Wissel af tussen het spelen met Asterix of Obelix om gebruik te maken van hun unieke krachten.

Speciaal voor de feestdagen is de game verkrijgbaar in twee bijzondere edities:

  • Limited Edition: deze gelimiteerde oplage bevat naast de game ook figurines van Asterix, Obelix en Idefix. Deze editie is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. (€49,99)
  • Collectors Edition: de game in een collectors box inclusief een T-shirt, 2 lithografieën en een 15 cm groot beeld van Asterix. Deze editie is verkrijgbaar op Nintendo Switch en PlayStation 4 (€99,99)

Asterix screenshot PERSBERICHT.PNG

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank
Naast de game komt er op 12 december ook een nieuwe film uit over Asterix & Obelix, waarin niemand minder dan Dylan Haegens een van de stemmen inspreekt. In Asterix: Het Geheim van de Toverdrank besluit Panoramix dat het tijd is om het geheim van zijn toverdrank over te brengen. Samen met Astrix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij de wereld over op zoek naar een slimme en betrouwbare Galliër die het geheim van zijn toverdrank in ere kan houden!

Asterix & Obelix XXL 2 is vanaf 29 november 2018 verkrijgbaar.