Saber Interactive heeft zojuist de nieuwste gameplay-trailer voor World War Z uitgebracht. De langverwachte co-op shooter, geïnspireerd door de blockbuster-actiefilm van Paramount Pictures, zal naar verwachting uitkomen op 16 april 2019 voor PlayStation®4 en Xbox One.

De “Zombies Are Coming” trailer werpt een nieuwe blik op de game en toont zelfs meer van de over-de-top, zombie-horde-actie – perfect op tijd om te vieren dat pre-orders nu beschikbaar zijn bij deelnemende winkels.

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los voor een unieke actie-ervaring. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen. Blijf langer in leven dan de ondoden in intense vier speler co-op campagnes over de hele wereld en vecht tegen zowel zombies als echte menselijke tegenstanders in een competitieve (team gebaseerde) multiplayer voor spelers tegen spelers versus zombies (PvPvZ).

World War Z zal naar verwachting op 16 april 2019 uitkomen voor PlayStation®4 en Xbox One.