Square Enix Ltd., maakt bekend dat DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT Free Edition, het unieke 3-vs-3 team-gebaseerde knokspel nu gratis is te downloaden op PC (STEAM) en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem.

DISSIDIA FINAL FANTASY laat spelers genieten van iconische stages en muziek uit de hele FINAL FANTASY-serie, een cast van 25 geliefde personages met unieke vechtstijlen en vaardigheden, legendarische summons, en meer.Dankzij de NT Free Edition kunnen spelers de game gratis* proberen, zowel offline als online. Met een wekelijks wisselend aanbod van vier unieke personages uit de indrukwekkende cast, kunnen spelers online strijden tegen andere spelers van zowel DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition als de volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT-game.

In DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition is het mogelijk om personages en wapens apart aan te schaffen, zodat spelers ook van hun favoriete personages kunnen genieten wanneer deze niet meer deel uitmaken van het wisselende aanbod. Daarnaast kunnen spelers het volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT Digital Deluxe Edition-pakket kopen op PlayStation®4, en voor het eerst ook op STEAM, waardoor ze toegang krijgen tot alle 34 beschikbare personages, aanvullende cosmetische wapens en outfits, een complete, filmachtige story-mode en meer. Meer informatie over DISSIDIA FINAL FANTASY NT is te vinden op https://dissidiafinalfantasynt.square-enix-games.com/

DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition is nu beschikbaar op STEAM en het PlayStation®4-systeem.