Bigben en de studio Eko Software melden trots dat Handball 17 eraan komt! De game is ontwikkeld in samenwerking met Thierry Omeyer van Paris Saint-Germain Handball, doelman en aanvoerder van het Franse nationale team en tweevoudig Olympisch kampioen, drievoudig Europees kampioen en viervoudig wereldkampioen. Deze nieuwste versie, met content van het seizoen 2016/2017, verschijnt in oktober 2016 op pc, PlayStation®4, PlayStation®3 en Xbox One.

Naast de twee Duitse leagues en de Franse en Spaanse eerste divisies, is de Franse tweede divisie nu ook toegevoegd aan de Handball-franchise, ter ere van de toetreding aan de Ligue Nationale de Handball. Hierdoor kun je nu spelen met alle 82 officiële teams van de meest prestigieuze Europese competities: de LIDL STARLIGUE en PROLIGUE in Frankrijk, de DKB Handball-Bundesliga & 2. Handball-Bundesliga in Duitsland en de Liga ASOBAL in Spanje. 

handball-17-2

Handball 17 is ontwikkeld door de Franse studio Eko Software (How to Survive 1 en 2, Handball 16) en zit vol nieuwe functies voor realistischere en dynamischere wedstrijden. Nooit eerder benaderde een handbalsimulatie zo dicht de werkelijkheid, met compleet herziene gameplay, nieuwe kunstmatige intelligentie, gloednieuw commentaar en diverse extra moeilijkheidsniveaus. Fans van de sport kunnen spelen met de grootste handbalsterren om hun favoriete team naar de overwinning te leiden. Uiteraard zijn er ook lokale en online multiplayer modes waarin spelers tegen andere spelers kunnen strijden.

Het Handball 17-seizoen begint in oktober 2016 op pc, PlayStation®4, PlayStation®3 en Xbox One.