Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® hebben een nieuwe serie video’s uitgebracht voor  Shadow of the Tomb Raider™. Elke video is gericht op een ander onderdeel van de game.

De serie biedt een spannende preview van de nieuwe gameplay in Shadow of the Tomb Raider, met de nadruk op elementen als combat, omgevingen, tombes, verplaatsingstechnieken en meer. De eerste drie video’s zijn hier te zien.

A Stunning World

Treacherous Traversal

Deadly Tombs

 

De laatste video in de serie, “Combat Tactics,” legt de nadruk op het brede scala aan guerrillatechnieken dat Lara tot haar beschikking heeft tijdens haar pogingen om de Maya-apocalyps te stoppen. Lara kan plotseling toeslaan en verdwijnen als een jaguar, zich verstoppen in bomen en wachten op het perfecte moment om een vijand te overmeesteren, modder gebruiken als camouflage, haar vijanden angst inboezemen, en meer.

Shadow of the Tomb Raider is beschikbaar op de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam® op 14 september. Fans kunnen de game ook pre-orderen om hem al op 12 september te kunnen spelen.