Morgen komt de kleurrijke en fast-paced fantasy RTS 8-Bit Hordes uit, digitaal en fysiek voor PlayStation®4 en digitaal voor Xbox One. Om dit te vieren heeft SOEDESCO vandaag een gloednieuwe launch trailer onthuld, vol vernietigende gevechten in betoverende omgevingen.

De Hordes zijn hier
8-Bit Hordes is de tweede game in Petroglyph’s 8-Bit RTS Series. Petroglyph is bekend van diverse RTS titels en werkt momenteel aan de remake van Command & Conquer™. 8-Bit Hordes is een fantasy RTS waarin spelers een legerbasis bouwen en de vijand vernietigen met een gigantisch leger van magische wezens, waaronder feniksen, draken en cyclopen. Xbox Nederland vat 8-Bit Hordes in hun review samen als: “een goed werkende RTS-game in een sprookjesachtige setting met fantastische 8-bit sound”.

Online cross-title gevechten
8-Bit Hordes heeft een unieke online cross-title multiplayer mode met de andere twee games in de serie, wat betekent dat spelers die 8-Bit Hordes in bezit hebben online kunnen spelen tegen anderen die 8-Bit Armies of 8-Bit Invaders! bezitten. Het moderne 8-Bit Armies, de eerste game in de serie, kwam uit voor console in 2018. Op 26 Februari aanstaande komt het derde en laatste deel in de serie uit voor console, de sci-fi RTS 8-Bit Invaders!.

Features:

  • Verover de solocampagne, online multiplayer, co-op- en AI Skirmish-modus
  • Heers over twee facties – de dappere Lightbringers of de kwaadaardige DeathSworn
  • Verwoest diverse omgevingen, van de onderwereld tot aan behekste bossen
  • Geniet van een volledig originele soundtrack van de bekroonde artiest Frank Klepacki
  • Combineer 8-Bit Hordes8-Bit Invaders! & 8-Bit Armies in cross-title multiplayer