Square Enix Ltd.,heeft vandaag FINAL FANTASY® XV POCKET EDITION uitgebracht voor het Universal Windows Platform, dat speelbaar is op pc, laptops en Surface-tablets.

FINAL FANTASY® XV POCKET EDITION vertelt het verhaal van kroonprins Noctis en zijn strijdmakkers Prompto, Ignis en Gladiolus, in tien spannende hoofdstukken. Alle tien episodes zijn nu verkrijgbaar, de eerste is gratis. Episodes 2 – 10 zijn los of als bundel te koop.

Dankzij de schattige artstijl en eenvoudige besturing biedt deze veelgeprezen titel een avontuur waar iedereen van kan genieten, zowel fans als nieuwkomers.

Over FINAL FANTASY XV POCKET EDITION
Noctis, de kroonprins van Lucis staat op het punt te trouwen met Lady Lunafreya van Tenebrae, als symbool van de beloofde vrede tussen de naties Lucis en Niflheim. Noctis weet dan nog niet dat hem een zware reis wacht.

Meer details over de game zijn beschikbaar op de officiële website: http://sqex.to/FFXVPocket

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.