Zoals we in december hebben aangekondigd, we zullen op 365Gaming weinig tot geen persberichten meer posten en de focus verleggen op eigen content. Je zult dus met name reviews, columns, event verslagen etc lezen op 365Gaming en de persberichten die wij ontvangen van de uitgevers plaatsen wij op de op Facebook pagina The Dutch Gamers (het verlengstuk van onze community op Facebook).

Met goede hoop was ik begonnen een wekelijkse post in het leven te roepen waarin we de highlights van die week hier zouden delen, wat ons opviel in het nieuws zeg maar. Alleen dit is vele malen omslachtiger en in de praktijk dus ook niet haalbaar.

Omdat we toch hier wat nieuws willen posten gaan we het over een nieuwe boeg gooien. We kiezen een persberichten per week uit dat we hier gaan uitlichten en onderaan die post komt een link naar de newsfeed van die dag van The Dutch Gamers (10 berichten maximaal). Je kunt de artikelen hier lezen of de link volgen naar de Facebook pagina zelf, de keuze is aan jou. Foto’s en video’s neemt de feed niet meer, hiervoor zul je inderdaad naar de originele post moeten gaan.

We hopen dat dit voor een passende en werkzame overbrugging kan zorgen om balans te krijgen in content op 365Gaming, we blijven ontwikkelen om zowel voor de crew als jullie lezers de juiste plek te creëren, mis je toch wat, of heb je suggesties, we horen het graag!


[custom-facebook-feed]