Steeds vaker krijgen wij berichtjes van Gamers die graag via ons zouden willen streamen of die graag hun eigen Stream kanaal/Twitch/Youtube willen delen (ook in The Dutch Gamers). Helaas kunnen we niet overal gehoor aan geven, maar we willen er toch meer mee gaan doen. Daarom is het idee geboren om jullie In The Spotlight te zetten hier met jullie eigen kanalen.

In het In The Spotlight segment houden we een kort “interview” met een streamer/Youtuber over zijn/haar kanaal. Hoe het allemaal is begonnen, welke games er gespeeld worden, de eigen stijl enz. Het zal een vast onderdeel worden, ook al gaan we geen vaste termijn eraan koppelen in eerste instantie, we willen een vorm van regelmaat wel toepassen.

Twitch Time

Twitch Time

Wie er In The Spotlight komt bepalen jullie samen, dus je kunt een vriend/vriendin nomineren, jezelf voordragen of een suggestie doen. Daarnaast zullen wij ook een aantal bekenden benaderen die wij zelf graag willen interviewen ;). Onze focus is eerst op de Nederlandse gamers, maar natuurlijk gaan we ook de grens over, dus zo nu en dan kan dit segment ook in Engels zijn.

Wij zullen naast het interview ook het kanaal zelf delen, eventueel wat embedden aan streams en foto’s, dus het is wel van belang dat de stream respectvol is voor alle gamers. Dus ook al gaat het over een succesvol kanaal, als ze continu mensen voor schut zetten of groeperingen afkraken, dan is een plekje hier In The Spotlight geen optie. Verder zijn er geen eisen, dus ook als je net begint en bijna geen volgers hebt, dan is er vast wel een andere goede motivatie waarom je een plekje In The Spotlight verdient! 😉

Naast het interview zullen we ook vaker de streams op Twitch van gamers hosten bij onze volgers en streamers ook in de 365Gaming Crew opnemen zodat ze ook namens 365Gaming games kunnen gaan streamen voor bv reviews. Dus is streamen je passie en wil je dat graag delen? Of ken je een streamer die echt extra aandacht verdient? Laat het ons dan weten via de comments of via het contactformulier.

Share the stream & game In The Spotlight!

 

Verder is het echt bedoeld voor de zelfstandige steamer/Youtuber, dus niet iemand uit een team van een website of bedrijf. Hou hier rekening als je gaat nomineren.