Xbox heeft de titels voor September bekend gemaakt en omdat Valkie, de trouwe schrijver van deze rubriek, lekker in de zon ligt te bakken, zal ik ze met jullie delen.
Deze maand staan er twee Xbox 360 toppers op de agenda, en twee kleinere maar bijzondere titels voor de Xbox One. En vanzelfsprekend zijn de 360 games ook op de Xbox One te spelen.
Vanaf vandaag is Earthlock: Festival of Magic beschikbaar voor de Xbox One, en kan je Forza Horizon voor de 360 downloaden.

    

Vanaf de 16e staan Assassin’s Creed Chronicles: China en Mirror’s Edge voor je klaar, respectievelijk voor de Xbox One en de Xbox 360.
   

Forza Horizon is het eerste deel in de heerlijke outdoor Forza serie, waar binnenkort deel drie van verschijnt op de Xbox One en Windows 10, goed om dus alvast te oefenen. Mirror’s Edge is een semi-geslaagde maar wel originele game uit 2007 die bijzonder was omdat het acrobatisch 3D platformrennen was.
Assassin’s Creed Chronicles: China is een van de drie delen van Chronicles. Ik heb me uitgebreid vermaakt met een eerder deel. Het is een simpelere, 2D versie van Assassin’s Creed. Deel India hebben wij gerievewed.
Earthlock: Festival of Magic ken ik nog niet, maar het lijkt een turn-based RPG te zijn, met een eigen sfeer. Check de trailer: