Retro-Bit®, de toonaangevende fabrikant van klassieke gaming accessoires, brengt een aantal van de populairste videogames dit feestseizoen in handen met de nieuwe GoRetro! Portable handheld console. Binnenkort beschikbaar in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Scandinavië, de Benelux en andere Europese landen, bevat Retro-Bit’s Go Retro! Portable meer dan 260 games, waaronder favorieten van uitgevers The Tetris Company, Capcom en Data East zoals Tetris®, Mega Man®, Mega Man® 2, Mega Man® 3, Ghosts n Goblins®, Strider®, 1942, Gun Smoke ™ en meer.

De Go Retro! Portable, exclusief in de EU gedistribueerd door Koch Media, biedt tot 10 uur non-stop gameplay met behulp van 4 AAA-batterijen. Fans kunnen ook spelen door de handheld aan te sluiten op een micro-USB®-kabel. De Go Retro! Portable beschikt over een 7.11 cm scherm met hoge resolutie, volumeregeling, een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm en een intuïtieve gebruikersinterface.

“De Go Retro! Portable biedt een eenvoudige manier voor gamers om te duiken in retro gaming voor een solide prijs “, aldus Ali Manzuri, Product and Business Development bij GOE Distribution / Retro-Bit. “We wilden spelers de ervaring opnieuw laten ervaren zonder de moeite te hoeven nemen om te zoeken naar consoles, controllers en cartridges, en zich te beperken tot hun huiskamer. Met de introductie van de nieuwe handheld van Retro-Bit kunnen spelers nu overal de beleving van hun home consoles ervaren”, voegt Ron Pang, VP Sales and Marketing bij Innex Inc / Retro-Bit, toe.

De Go Retro! Portable wordt naar verwachting eind november uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in de meeste grote winkels en online winkels in Europa.

Meer weten? Bezoek dan http://retro-bit.com/goretro-portable

Over de auteur

Chief Editor & Press contact

Jack a.k.a. Jack Gotti is opgegroeid met de Commodore, heeft daarna langzaam zijn verslaving gevoed met de NES en Game Boy en zoals een echte junk het betaamt is hij ook op zoek gegaan naar het beste dat op de markt is. Vandaar de lange lijst met consoles (in willekeurige volgorde): SNES, Genesis, CD-i, Saturn, PlayStation, Dreamcast, N64, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Wii U en een PlayStation Vita.