Op donderdag 25 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman Game on!, de eerste graphic novel van de bekende Engelse YouTuber en topgamer Ali-A. Het is het perfecte leesvoer voor  fans van actie en gamen. De Nederlandse vertaling is verzorgd door jeugdboekenauteur Marcel van Driel.

Alastair Aiken, beter bekend als Ali-A, is een icoon op het gebied van online gaming. Op zijn twee YouTube-kanalen vlogt hij over gamen en games. Hij bereikt daarmee  wereldwijd meer dan 13 miljoen abonnees. Ali-A heeft als gamer vier wereldrecords op zijn naam staan, twee met Call of Duty en twee met Minecraft.  In zijn debuut Game On! brengt hij de wereld van online games tot leven op papier.

Het verhaal van Game On!
Topgamer Ali-A wordt uitgenodigd voor de presentatie van de langverwachte videogame Alien Liberator 2”. Samen met zijn vriendin Clare en zijn hondje Eevee gaat hij erheen om live verslag te doen aan zijn fans. Dat de presentatie groots en meeslepend zou worden, had hij wel verwacht, maar hij had er niet op gerekend hoe realistisch het spel zou zijn!

Wanneer bij de presentatie een groep aliens komt opdagen, is het aan Ali om te transformeren van een game-icoon tot een superheld. Zal het hem lukken om, met hulp van zijn fans en Eevee, de vijand te verslaan en zijn vriendin te redden?

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.