Ter ere van de komende release van DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age™ op 4 september, heeft Square Enix Ltd., vandaag gloednieuwe screenshots en gameplaybeelden onthuld met daarin een speciaal DRAGON QUEST VIII-kostuum dat vanaf de lancering beschikbaar is voor alle spelers.

De ‘Trodain Bandana’ en ‘Trodain Togs’ uit DRAGON QUEST VIII zijn vanaf de lancering beschikbaar in de inventarissen van alle DRAGON QUEST XI-spelers. Je kunt het Luminary-personage ermee uitrusten om zijn verdedigende stats te versterken in de beginfase van de game. Spelers ontvangen ook het receptenboek “Trodain’s Top Trends”, met daarin details over hoe spelers de stats van het speciale kostuum kunnen verbeteren in de latere fases van de game.

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age verschijnt op 4 september 2018 voor het PlayStation®4-systeem en STEAM. De game biedt een volledig op zichzelf staande ervaring met nieuwe personages, een prachtig gedetailleerde wereld, diepgaande strategische gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel de oude fans als nieuwkomers zal aanspreken.