Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive geven vandaag Assassin’s Mindset vrij, het tweede deel van de HITMAN™ 2 – How to Hitman videoserie. Deze nieuwe video toont spelers hoe zij als een huurmoordenaar moeten denken door de kunst van het sluipen en ongezien blijven meester te worden in HITMAN™ 2. Door het gebruik van de mini-map en de nieuwe Picture-in-Picture functie kunnen spelers doelwitten real-time volgen, potentiële gevaren in de gaten houden wanneer zij opgejaagd worden door de beveiliging en cruciale informatie vergaren die helpt de volgende belangrijke stap te zetten.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™ -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als een vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN™ 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie op https://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.