Al geruime tijd posten we op 365Gaming nieuws over games uit de Indie game industrie. Naast de losse berichten en reviews post ik zo nu en dan een combo artikel (in het Engels) met een verzameling persberichten. Hiermee komen titels in de spotlight die niet eerder besproken zijn op 365Gaming of zelfs niet op veel andere sites.

Op die manier kunnen we de kleinere studio’s ook meer coverage geven zonder dat de newsfeed helemaal volstaat met Indie nieuws. Nadeel bleek alleen wel dat we teveel nieuws kregen en daardoor toch moesten filteren. En (shame on me) soms vergat ik daardoor mijn selectie online te zetten en kregen de games daardoor soms pas na de release een mention op de site.

Om dat te voorkomen en om ook de games te noemen die anders niet door de selectie kwamen hebben we gekozen om Inside Indie als eigen website verder te laten gaan. Vanaf maart zullen we de Engelse persberichten allemaal op www.inside-indie.org posten. Dus als je graag alle Indie games in de gaten wilt houden, neem dan zeker een kijkje daar of de Social Media kanalen. We zullen op 365Gaming nog steeds Indie nieuws posten natuurlijk, maar dit zal aanzienlijk minder worden.