Om de meer dan een miljoen keer verkochte roleplaying game Kingdom Come: Deliverance te vieren kondigen Warhorse Studios en Deep Silver trots de Royal Collector’s Edition aan voor PlayStation®4, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC. Fans krijgen de complete ervaring van één van de best beoordeelde games van 2018 vanaf 25 juni 2019. De Royal Collector’s Edition is inclusief een verbeterde versie van de basisgame evenals alle DLC en aanvullende exclusieve content.

Royal Collector’s Edition content-overzicht:

·        Kingdom Come: Deliverance Royal Edition*
·        Dubbelzijdige poster met ‘A Woman’s Lot’-artwork en wereldkaart
·        15cm hoog polyresin beeldje van Theresa, silver geverfd met een antieke afwerking
·        Officiële Kingdom Come: Deliverance soundtrack selectie op Audio-CD
·        Deliverance – Making of Kingdom Come en Fechtbuch: The Real Swordfighting behind Kingdom Come op Blu-ray
·        Decoratieve metalen speldje met het Kingdom Come: Deliverance logo

*Kingdom Come: Deliverance Royal Edition komt inclusief alle DLC:

Treasures of the Past
Treasures of the Past speelt unieke schatkaarten en een in-game pantser voor Henry vrij.
From The Ashes
Als de nieuw benoemde gerechtsdeurwaarder moeten spelers beslissen wat er eerst gebouwd moet worden, hoe ze mensen willen aantrekken en hoe onenigheden onder de bevolking aangepakt moeten worden. Het leven van een gerechtsdeurwaarder is niet makelijk, maar zelfs hij mag wel eens genieten na een dag hard werken. Een testrit maken op één van de nieuwe paarden, een dobbelsteen gooien of de plaatselijke taverne – die hij zelf heeft laten bouwen – bezoeken zijn een greep uit de activiteiten die worden geïntroduceerd in From the Ashes.

The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
Amorous Adventures geeft spelers de taak om hun vriend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en hij heeft begeleiding van Henry nodig om het hart van de beeldschone Karoline te overwinnen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht aller tijden beloven uren aan nieuwe leuke momenten in Kingdom Come: Deliverance.
Band of Bastard
Deze add-on laat spelers meereizen met een groep huursoldaten die de wegen bewaken. Spelers raken verstrikt in een web van oude haat tussen Radzig Kobyla en een andere familie nobelen, en worden ingehuurd om Radzigs realm te beschermen. Spelers sluiten zich aan bij deze verontrustende groep mannen, onder leiding van de beruchte Sir Kuno Baron van Rychwald. Niet alleen om ze te helpen, maar ook om ze in toom te houden.
A Woman’s Lot
In ‘A Woman’s Lot’ speel je als Theresa, vergezelgd door haar loyale hond Tinker in een opzichzelfstaande questline. Je ervaart het gewone leven in Skalitz en aanschouwt later de inval van Sigismund vanuit een compleet ander perspectief. ‘A Woman’s Lot’ geeft je het laatste puzzelstuk van het Skalitz-verhaal, waarin je ontdekt wat er gebeurt vlak voor Henry bewusteloos gevonden werd.
Over Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance is een verhaalgedreven open-world RPG die je onderdompelt in een episch avontuur in het Heilige Romeinse Keizerrijk. Wreek de dood van je ouders terwijl je tegen binnenvallende troepen vecht, op belangrijke quests maakt en invloedrijke keuzes maakt. Verken majestueuze kastelen, diepe bossen, levendige dorpen en ontelbaar andere realistische plekken in middeleeuws Bohemië!

  • Enorme, realistische open wereld: Majestueuze kastelen, enorme velden, alles weergeven in verbluffende, hoogkwalitatieve graphics.
  • Non-lineair verhaal: Kies zelf hoe je missies voltooit, en aanvaard de gevolgen van je keuzes.
  • Uitdagende gevechten: Op afstand, sluipend, of lijf-aan-lijf. Kies je wapens en voer tientallen combo’s uit in even spannende als meedogenloze gevechten.
  • Karakterontwikkeling: Verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe voordelen en upgrade je uitrusting.
  • Dynamische wereld: Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Ga je vechten, stelen, verleiden, dreigen, overtuigen of onderhandelen? Je beslist het zelf.
  • Historisch accuraat: Ontmoet historische personages en beleef de authentieke uitstraling van de middeleeuwse Bohemen.