BOXBOY! + BOXGIRL!, de 2D-puzzelplatformer met de drie blokkerige figuurtjes Qbby, Qucy en Qudy, is nu digitaal verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Bekijk de nieuwe BOXBOY! + BOXGIRL! – Maak kennis met Qudy-trailer voor een voorproefje op dit eerste deel in de serie dat voor de Nintendo Switch verschijnt. De trailer toont hoe Qudy, de lange, puzzels oplost die spelers aanmoedigt buiten de rechthoek te denken, en nieuwe mogelijkheden om de personages te verkleden.

BOXBOY! + BOXGIRL! biedt toegang tot 270 levels, de meeste ooit in de serie. Voor het eerst kunnen twee spelers samenwerken om de puzzels te kraken. Daarnaast kan een enkele speler in de “A Tale for Two”-stand wisselen tussen de helden Qbby en Qucy. Als bonus krijgen spelers die de verhalende stand voltooiden toegang tot een nieuw avontuur met Qudy. Wie zelf wil ervaren wat deze nieuwe puzzel-platformer heeft te bieden, kan nu de gratis BOXBOY! + BOXGIRL!-demo in de Nintendo eShop downloaden.

BOXBOY! + BOXGIRL!, met 270 breinbrekende puzzel-platformlevels, een coöpstand voor twee spelers en veel meer, is nu beschikbaar als download in de Nintendo eShop en als downloadcode bij bepaalde retailers.