Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO® Group, Disney en Pixar hebben de lancering van LEGO® Disney•Pixar’s The Incredibles aangekondigd. In deze nieuwe videogame beleven spelers de spannende avonturen van hun favoriete Incredibles-personages in onvergetelijke scènes vol actie uit de Disney•Pixar-films The Incredibles en The Incredibles 2, die nu in de bioscopen te zien is. Ontdek de buitengewone vaardigheden van de familie Parr en combineer deze in teamverband om unieke superkrachten te creëren en de iconische helden te helpen de misdaad te bestrijden in een bruisende LEGO®-wereld, vol spanning en plezier. LEGO® Disney•Pixar’s The Incredibles is nu beschikbaar voor het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X en PC. Op 4 juli verschijnt de videogame voor de Nintendo Switch.

Spelers worden aangemoedigd om samen te werken door de vaardigheden en unieke krachten van de familie Parr te combineren om misdaad te bestrijden en het gezinsleven in goede banen te leiden in een LEGO®-wereld vol pret en humor. Het spel vereist teamwerk, waarbij de unieke krachten van elk geliefd familielid moeten worden ingezet. De supersterke Meneer Incredible steunt op de flexibele transformaties van Elastigirl om over gevaarlijke afgronden te komen en de supersnelle Dash maakt gebruik van Violets krachtvelden om gevaarlijke veiligheidssystemen te ontmantelen.

Het spel bevat tevens een uitgebreide open wereld vol ‘misdaadgolven’. Tijdens deze missies moeten de spelers moeilijke opdrachten voltooien en het opnemen tegen eindbazen, waaronder gedenkwaardige personages uit de serie zoals The Underminer en Bomb Voyage. Elke wijk wordt beheerst door een geniepige schurk. De speler moet zijn snode plannen verijdelen, de stad van de misdaad bevrijden en verzamelvoorwerpen en speciale paaseieren met Pixar-thema’s vrijspelen.

Spelers kunnen fantastische LEGO®-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden in de co-opmodus voor twee spelers, voor dubbel zoveel plezier. Verder kunnen ze hun eigen superkrachtige held tot leven roepen met een hulpmiddel in de stijl van de excentrische ontwerpster Edna “E” Mode, met een groot aantal bijzondere mogelijkheden om het uiterlijk en de vaardigheden van hun personage aan te passen.