Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de NieR:Automata® Game of the YoHRa Edition van de bekroonde en post-apocalyptische actie-RPG op 26 februari 2019 uitkomt voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam).

Sinds de oorspronkelijke release van NieR:Automata zijn de verscheepte exemplaren en digitale verkopen samen goed voor ruim drie miljoen exemplaren. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van actierijke en razendsnelle gevechten op 60 fps en de diepe, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR:Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te heroveren voor hun menselijke scheppers.

De NieR:Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook een schat aan digitale extra content, inclusief: de 3C3C1D119440927 Expansion DLC, 6 pod-designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de versie voor PlayStation®4 aanschaffen een dynamisch thema, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de Amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game aanschaffen op Steam ontvangen twee wallpapers.

NieR:Automata Game of the YoRHa Edition is vanaf 26 februari 2019 digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam). Voor de PlayStation® 4 verschijnt ook een fysieke versie.