Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag content en personages bekendgemaakt uit twee nieuwe Aquaman-filmpakketten voor LEGO® DC Super-Villains, verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows pc. De downloadbare pakketten voegen levels en DC-personages toe, geïnspireerd op de langverwachte Warner Bros. Pictures film, Aquaman, die op 13 december in première gaat in de Nederlandse bioscopen.

Voor houders van de Season Pass is Aquaman Movie Deel 1 vanaf 4 december 2018 en Aquaman Movie Deel 2 vanaf 8 januari 2019 verkrijgbaar. De Season Pass voegt zes levelpakketten en vier personagepakketten toe, en is inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99. Voor spelers die de Aquaman-filmpakketten los willen kopen, zijn deze op 8 januari 2019 als bundel verkrijgbaar voor € 5,99.

De met actie overladen Aquaman Movie-pakketten bieden de spelers de mogelijkheid om in de huid te kruipen van het legendarische DC-koppel, Aquaman en Mera, in het onderwaterrijk Atlantis. Zij moeten hun volk leiden tegen Aquamans broer, Orm, die de zeven koninkrijken wil verenigen tegen de bovengrondse wereld. De pakketten breiden de reeds zeer lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages van de basisgame nog verder uit. Het eerste pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (Gladiator), Black Manta (film), Mera, Orm (Gladiator), King Nereus en Queen Atlanna toe. Het tweede pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (film), Vulko, Trench Creature, Murk, Brine King en Orm (film) toe.