In aanloop naar de lancering van de langverwachte videogame KINGDOM HEARTS III later deze maand, is nu de originele track “Face My Fears” verkrijgbaar. Deze track komt voort uit een samenwerking tussen de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en achtvoudig Grammy Award-winnaar Skrillex.  

“Face My Fears” is de soundtrack van de openingsfilm van de game die spelers voorbereidt op de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden in KINGDOM HEARTS III, waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.

Hier kun je de openingsfilm-trailer bekijken en de track “Face My Fears” bewonderen.

“Face My Fears” is nu verkrijgbaar in Engels en Japans als onderdeel van de Face My Fears” EP met vier tracks. Op de EP staat ook het nummer “Don’t Think Twice”, een andere song van Utada die voorkomt inKINGDOM HEARTS III.

KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.

Hier zie je hoe de vele personages van Disney en Pixar in KINGDOM HEARTS III in actie komen.

KINGDOM HEARTS IIIverschijnt op 29 januari 2019 voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.