Partners

 

The Sushi Times
Nederlands leukste Japan Cultuur blog! Cultuur, Eten & Drinken, Lifestyle, Travel, Entertainment, Anime & Cosplay…je kunt het allemaal op The Sushi Times vinden.

Game To Win Prizes
Speel PlayStation games, behaal trofeeën en maak kans op prijzen!  Doe gratis mee met jouw PSN ID op gametowinprizes.com en maak kans om echte prijzen te winnen, je hoeft alleen trophies te behalen.

Sohosted
Al vanaf dag 1 van The Dutch Gamers zijn ze erbij. Naast een betrouwbare partij voor de hosting geven ze ook service voor een betaalbaar tarief. Van kleine blog tot grote site met alles erop en eraan, een echte partner.

DRGame
DRGame, ooit begonnen als een webshop waar ruim 2.000 artikelen (nieuw en 2e-hands) op stonden, is nu bezig met een restyle naar een persoonlijk en gespecialiseerd platform.


Give-Away Sponsors

Naast de items die wij zelf beschikbaar stellen kunnen we gelukkig rekenen op de steun van derden. Hieronder een greep uit de partijen die 1 of meerdere maken items beschikbaar hebben gesteld.

Wargaming

Blizzard

Konami

Bethesda

Disney – Pixar

Ubisoft

Nintendo

Sony

Capcom

Square Enix

2K

Bandai Namco

CD Projekt Red

Soedesco


Linkpartners

Headlines.nl
Game Nieuws Startpagina
Drimble.nl

Ook (link)partner worden?

Zou je ook als partner willen worden opgenomen hier? Wil je af en toe een artikel delen of samen een give-away organiseren? Wij staan altijd open om samen te werken met anderen die onze doelgroep delen. Er zijn verschillende manieren om samen te werken, wil je die weten? Neem dan contact met ons op.