Persona Q2: New Cinema Labyrinth stapt op 4 juni 2019 het Nintendo 3DS-podium op! Voor dat je de kans krijgt om de slechte krachten die achter het witte doek schuilen te confronteren, moet je eerst de acteurs in onze komende blockbuster leren kennen. Dat is inclusief de spotlight op een zekere heldin die haar debuut in deze serie maakt. We presenteren onze nieuwste trailer!

We rollen vandaag de rode loper uit voor de volledige officiële website van Persona Q2: New Cinema Labyrinth. Je kan niet alleen je kennis over het verhaal en de gameplay features bijspijkeren, je kan ook de hoofdrolspelers van dichtbij bekijken in onze avant-garde cast van Persona-gebruikers.
De Launch Edition van Persona Q2: New Cinema Labyrinth  zal ook beschikbaar zijn voor alle pre-orders en first-run exemplaren van de game, zolang de voorraad strekt. Deze versie komt met een Nintendo 3DS™ exemplaar van de game en een schitterend artbook.
Persona Q2: New Cinema Labyrinth Features:

  • Joker staat in de schijnwerpers – Ervaar een diepgaand verhaal vanuit het perspectief van de hoofdpersoon uit Persona 5 die samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. van Persona 3 ontmoet en de Investigation Team n Persona 4 in een filmische wereld!·
  • De vrouwelijke heldin uit Persona 3 Portable steelt de show! Persona Q2: New Cinema Labyrinth zal de langverwachte vrouwelijke heldin uit P3P bevatten die een belangrijke rol speelt in je avontuur door het witte doek!
  • Homages aan de klassiekers – Verken een reeks doolhoven met verwijzingen naar populaire filmgenres met meer dan genoeg verwijzingen voor filmliefhebbers!
  • Het wordt gezellig Persona Q2 breidt de vechtsystemen van Persona Q en Persona 5 uit, inclusief een nieuwe Unison feature. Door sidequests te voltooien zullen bepaalde groepen en paren samenwerken en een speciale aanval uitvoeren!
  • Voor liefhebbers van buitenlandse films  – Verdiep jezelf helemaal in Persona Q2: New Cinema Labyrinth dankzij de Japanse stemmen met Engelse ondertiteling. Dit zal voor veel fans de eerste keer worden dat ze de originele Japanse stemmen van de Persona 3 cast horen!

Bezoek de officiële website voor meer informatie, inclusief waar je Persona Q2: New Cinema Labyrinth  kan pre-orderen: http://atlus.com/personaq2.