etroglyph’s sci-fi RTS game 8-Bit Invaders! nadert de aarde met lichtsnelheid en zal op 26 februari de winkels binnenstormen. De game komt digitaal en fysiek uit voor PlayStation®4, en digitaal voor Xbox One.

Het multiversum veroveren
In 8-Bit Invaders! creëren spelers een legerbasis waar ze talloze sci-fi units kunnen maken om zo een gigantische strijdmacht op de been te brengen. Met behulp van verschillende troepen zoals bijvoorbeeld “Floating Brains”, “Blast Bugs” en “Xenodogs”, kan de vijand ten val worden gebracht. Er zijn twee verschillende facties waarmee dood en verderf kan worden gezaaid; De onstuimige Cranioids en de dappere strijders van het Galactic Marine Corps. Het multiversum vormt een chaotisch strijdveld in deze kleurrijke, up-tempo RTS vol actie.

De 8-Bit RTS Series
8-Bit Invaders! is de derde game in de 8-Bit RTS Series, ontwikkeld door Petroglyph, na 8-Bit Armies en 8-Bit Hordes. Alle drie de games in deze serie ondersteunen online cross-title multiplayer tussen de verschillende titels. De oprichters van Petroglyph, bekend van hun werk aan de befaamde Command & Conquer™ games, hebben de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van klassieke RTS games in een modern jasje gehuld voor een nieuwe generatie. Website DSO Gaming omschrijft de 8-Bit RTS Series als volgt: “Petroglyph’s 8-bit games can be summed up as fun, minimalistic RTS games that are reminiscent of the grandfathers of the genre”.