Het blijkt een mooie zomer te gaan worden voor de PlayStation gamers onder ons! Het is namelijk weer het speciale moment van de maand en deze keer heeft Playstation een interessante lijst met Plus-games naar buiten gebracht. Deze maand is er voor op de Playstation 4 zelfs eindelijk weer eens een echte AAA-game aangekocht!

– Until Dawn – PS4
– Game of Thrones: A Telltale Series – PS4
– That’s You – PS4 (4th July onwards)
– Tokyo Jungle – PS3
– Darkstalkers Resurrection – PS3
– Don’t Die Mr Robot – PS Vita (cross-buy with PS4)
– Element4l – PS Vita

Op de Playstation 4 kun je, zoals al eerder aangegeven door Sony Playstation, aan de slag met de nieuwe game That’s You die onder het ‘Playlink’ label valt. Daarnaast gaan we lekker griezelen in een echte AAA-game in de vorm van Until Dawn en mogen we genieten van de Game of Thrones: A Telltale Series. Op de PlayStation 3 krijgen we deze maand Tokyo Jungle en Darkstalkers Resurrection erbij en voor de PS Vita gamers is er nog Element41 en Don’t Die Mr Robot om je mee te vermaken. Laatstgenoemde game is tevens een cross-buy voor op de PS4.

Al deze toffe games zijn te downloaden in de PlayStation Store vanaf 4 juli. Vergeet dus niet om voor die dag de PS Plus games te downloaden van deze maand, want o.a. Killing Floor 2 en Life is Strange zijn vanaf 4 juli niet meer gratis toe te voegen aan je library.