Van 22 tot en met 26 februari kunnen PS4 gamers zonder PlayStation Plus abonnement gedurende 5 dagen gratis hun favoriete games online spelen. Het Open Multiplayer Event is dé kans om te proeven van de mogelijkheden die PS Plus te bieden heeft. Het startschot wordt gegeven op woensdag 22 februari om 10:00 uur en loopt tot en met zondag 26 februari 23:59 uur.

PS Plus pakt regelmatig uit met lokale activiteiten. Begin deze maand zijn de PlayStation Plus Challenges van start gegaan, een wedstrijd voor de Benelux waarbij gamers worden uitgedaagd om op hun PS4 opdrachten uit te voeren. De komende weken verschijnen 8 challenges; deel je beste gameplay-video’s en maakt kans op 5 jaar PS Plus met een PS4 Pro of een PS VR. De jury? Vjèze Fur, P.Fabergé en WiWA van De Jeugd Van Tegenwoordig! Ze kiezen per challenge 3 winnaars.

Met de wereldwijde community van online spelers, tilt PS Plus de gaming ervaring naar een hoger niveau. Met Share Play speel je met je vrienden zelfs als zij de game zelf niet bezitten. Nodig ze uit voor een co-op avontuur of een bloedstollend multiplayergevecht. Een must have voor gamers die willen spelen met vrienden, of het online op willen nemen tegen rivalen in de multiplayer-modes van hun favoriete games.

Met het Open multiplayer Event geeft Sony elke PS4 gamer zonder abonnement de kans om gratis te proeven van de PS Plus-dienst. Mis deze kans niet!


Het overige nieuws vind je hier

[custom-facebook-feed]