Razer maakt updates bekend van zowel de Advanced- als de Base-modellen van de Razer Blade 15 laptop-serie, nu uitgerust met 9 Gen Intel Core i7 6 Core processoren. De Razer Blade 15 Advanced-modellen zijn nu beschikbaar met een 240Hz Full HD of 4K OLED touch display, terwijl het Razer Blade 15 basismodel een upgrade krijgt tot 144Hz Full HD en GeForce RTX graphics.

“De Razer Blade 15 is de perfecte partner voor hardcore gamers en power users”, aldus Razer mede-oprichter en CEO Min-Liang Tan. “De laptops bieden nu nog meer prestaties in dezelfde slanke vorm om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende gamers, sporters en content-makers te voldoen.”

Het nieuwste en beste van Intel

De nieuwe Razer Blade 15 Advanced wordt geleverd met een 9 Gen Intel Core i7-9750H CPU, geklokt op 2,6 GHz met maximale snelheden tot 4,5 GHz. De nieuwe 6-core processor biedt makers snellere workflows en een hogere efficiëntie, terwijl gamers minder bottle necks ervaren en betere multitasking voor streaming. De Razer Blade 15 Advanced-modellen zijn uitgerust met de nieuwe Intel Wi-Fi 6 AX200 WLAN-kaart met een snelheid van 2,4 Gbps, zodat gebruikers minder hoeven te wachten op updates en meer tijd kunnen besteden aan gamen.

Ultra-snelle 240Hz Full HD

De Razer Blade 15 Advanced is beschikbaar met een nieuwe 15,6″ Full HD (1920×1080) display met 240Hz verversingsfrequentie voor de meest extreme gaming-ervaring. Van het zoeken naar vijanden tot het scrollen door lange documenten, de hoge verversingsfrequentie zorgt voor een betere en leukere ervaring. Het scherm maakt gebruik van 100% van het sRGB-kleurengamma en is individueel gekalibreerd om een verbazingwekkende visuele ervaring te leveren. Het 240Hz display van de Razer Blade 15 Advanced is mat afgewerkt en perfect om overal en altijd te gamen.

Geweldige 4K OLED

De Razer Blade 15 Advanced 4K OLED-configuratie is uitgerust met NVIDIA’s GeForce RTX 2080 om de hoogst mogelijke prestaties te garanderen. Het 4K OLED-display maakt gebruik van 100% van het DCI-P3-kleurengamma, is HDR 400 True Black-gecertificeerd en heeft een responsratio van 1 ms. Dit levert rijke, levendige beelden op. Het display is een touchscreen met TUV-certificering voor minder blauw licht, waardoor de ogen van gebruikers minder worden belast.

Veel meer dan base

Naast de nieuwe 9 Gen Intel Core i7-9750H 6-core processor, is de nieuwe Razer Blade 15 Base geüpgraded naar een sneller 144Hz Full HD (1920×1080) display met aangepaste kleurkalibratie. De nieuwe displayconfiguratie bevat nu een krachtige NVIDIA GeForce RTX 2060 voor een vloeiende game-ervaring onderweg.

Het Razer voordeel

De Razer Blade familie brengt vakmanschap samen met uitstekende prestaties. Elke laptop is CNC gefreesd uit één blok aluminium van vliegtuigkwaliteit en geanodiseerd met een matte afwerking voor een strak en krasbestendig uiterlijk. Het OS blijft bloatware-vrij zonder onnodige apps die de prestaties vertragen. Het grote glazen touchpad wordt geleverd met Windows precisiedrivers om ervoor te zorgen dat elke klik perfect is. De Advanced-modellen zijn voorzien van per toets aanpasbare Razer Chroma achtergrondverlichting, terwijl de Base-modellen gebruikmaken van single zone verlichting voor hun toetsenborden. Beide toetsenborden kunnen worden aangepast met 16,8M kleuren.

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen:

  • Base-model: 2.149 Euro
  • Advanced-model: vanaf 2.599,99 Euro