Razer kondigt op de CES een geheel nieuwe 27-inch gaming monitor aan, de Razer Raptor. Daarnaast presenteert het bedrijf drie nieuwe pc-behuizingen- de Lian Li Q11 Dynamic, Razer Tomahawk en Razer Tomahawk Elite.

Gaming monitor
De nieuwe 27-inch monitor van Razer, de Razer Raptor, is voorzien van een WQHD (2560x1440p) IPS Edge-to-Edge paneel. Hij is voorzien van AMD Radeon FreeSync adaptieve synchronisatietechnologie met responstijden van 1 ms, Motion Blur-reductie en een verversingsfrequentie tot 144 Hz. Dit zorgt voor vloeiende frames tijdens het gamen.
De Razer Raptor biedt verschillende poorten voor connectiviteit voor verschillende apparaten. Dit zijn onder andere 1 x HDMI, 1 x Display Port, 1 x USB-C met stroomvoorziening en 2 x USB-A poorten.
PC-behuizingen
Het “Designed by Razer Case-programma” werd voor het eerst aangekondigd in 2015 en kent veelgeprezen pc-behuizingen zoals de NZXT H440, NZXT S340 en Antec Cube. Het nieuwste onderdeel van het programma is de Lian Li Q11 Dynamic Designed by Razer. Dit is de eerste in zijn soort met Chroma-verlichting die volledig bedienbaar is via Razer Synapse 3. Het ATX-chassis behoudt al zijn kenmerkende eigenschappen en bevat Razers iconische driekoppige slang op de glasplaat dat verlicht wordt via reflecties van lichtstrips aan de zijkant.
De Razer Tomahawk is een traditionele pc-behuizing met een vierkant, minimalistisch ontwerp. Hij ondersteunt ATX-moederborden zonder dat dit ten koste gaat van de eigenschappen zoals normaal gesproken bij een pc-behuizing van deze grootte.

Het vlaggenschipmodel, de Razer Tomahawk Elite, is een geavanceerde pc-behuizing die ruimte biedt voor hoogwaardige componenten. De zijkanten en bovenkant zijn voorzien van getemperde glazen panelen terwijl het voorpaneel uit matzwart aluminium bestaat. De zijpanelen beschikken over verticale panelen die de gebruiker snel en gemakkelijk toegang geven tot de binnenkant.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Razer Raptor gaming monitor zal $699,99 kosten en is later dit jaar beschikbaar via Razer.com in de V.S. en Canada.
De Lian Li O11 Dynamic, ontworpen door Razer, heeft een adviesprijs van $169,99 en zal vanaf het eerste kwartaal in 2019 beschikbaar zijn via grote retailers.De Razer Tomahawk-lijn van pc-behuizingen zal op de markt komen tussen het tweede en derde kwartaal van 2019 in de VS en Canada. De prijzen zullen binnenkort bekend worden gemaakt.