Razer introduceert de Razer Sila. Deze krachtige wifi-router is ontworpen voor gebruikers met behoefte aan wifi die geoptimaliseerd is voor gaming, streaming en het downloaden van multimediacontent.

image

Door de opkomst van mobiele gaming en omdat veel huishoudens geen netwerkkabel naar elke kamer kunnen aanleggen, is snel en betrouwbaar wifi belangrijker dan ooit. De Razer Sila router is ontworpen om probleemloos te kunnen gamen en zonder onderbrekingen te kunnen streamen via een snel draadloos netwerk. Hiermee voldoet hij aan de behoeften van de gebruikers van mobiele telefoons, consoles en laptops.

De Razer Sila beschikt over een serie technologieën om gamers de snelste, meest betrouwbare wifi-verbinding binnen hun huis of kantoor te geven met Razer FasTrack, Multi-Channel ZeroWait DFS en Mesh-functionaliteit met een eigen backhaul. De Sila is eenvoudig en snel te installeren en beheren via een mobiele app.

De Razer FasTrack-software in de Razer Sila is een gepatenteerde QoS module voor slim netwerkbeheer. Door gebruik te maken van deep packet inspectie en zelflerende technologie, stelt Razer FasTrack gebruikers in staat om verkeer te prioriteren op basis van applicatie- en apparaattypen. Dit varieert van mobiele telefoons en smart tv’s tot laptops, pc’s en consoles. Met ingebouwde detectie voor PlayStation, Xbox en Switch, kunnen gebruikers hun netwerken eenvoudig afstemmen voor de beste game- of streaming-ervaringen. Razer FasTrack beschikt ook over een single-touch gaming modus, om automatisch bandbreedte te reserveren voor online gaming.

De gepatenteerde Multi-Channel Zero-Wait DFS technologie in de Razer Sila stelt wifi-kanalen in staat om netwerkverkeer te vermijden en de hoogste snelheden te handhaven voor de meest veeleisende toepassingen. Zonder vatbaar te zijn voor downtime, vastlopen en disconnectie.

De Razer Sila router is ook geschikt voor geavanceerde mesh-netwerken. ,Twee Razer Sila apparaten kunnen worden gecombineerd om een soepele, snelle wifi-dekking te leveren over een oppervlakte tot zesduizend vierkante meter. Het combineren van drie apparaten creëert een dekking van meer dan zesduizend vierkante meter voor locaties met meerdere verdiepingen. Als Tri-Band-router beschikt Razer Sila over een speciale 5 GHz backhaul en onafhankelijke fronthaul die op maximaal 4 parallelle DFS-kanalen werken, wat de storingen en netwerkopstoppingen verder vermindert.

Producteigenschappen:
Razer FasTrack – Intelligente adaptieve QoS met Deep Packet Inspection geeft prioriteit aan toepassingen en apparaten voor snelle gaming & streaming
Multi-Channel ZeroWait DFS – Krijg extra bandbreedte op beschermde snelle kanalen voor betrouwbare, storingsvrije, lagvrije verbindingen
Tri-Band mesh met speciale backhaul – Voor brede dekking met maximale prestaties
Intelligent Active Steering – Zorgt ervoor dat apparaten altijd verbonden zijn met het sterkste signaal
App and Smart Software Support – iOS & Android app met geavanceerde functies voor gastnetwerk & beveiligingscontroles
Prijs: €299,99