Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, lanceert de Razer Ifrit. Deze compacte headset is ontworpen voor streamers die behoefte hebben aan meer bewegingsvrijheid voor de camera, maar voor een professioneel geluid willen zorgen via de verstelbare condensatormicrofoon.

De Razer Ifrit heeft een onopvallend ontwerp met een professionele, verstelbare condensatormicrofoon en twee in-ear-oordopjes met vlakke frequentierespons. Het ergonomische ontwerp van de Razer Ifrit maakt hem perfect geschikt voor streamers die minimale zichtbaarheid van hun audioapparatuur wensen, maar toch professionele audiokwaliteit willen leveren. De verstelbare arm van de unidirectionele condensatormicrofoon zorgt voor stemgeluid van hoge kwaliteit, vergelijkbaar met traditionele desktop- of boommicrofoons, maar met meer bewegingsvrijheid.

“Naast gaming worden ook andere soorten live streaming steeds populairder. Daarom hebben we de Razer Ifrit ontworpen speciaal voor streamers die een lichte, kwalitatief hoogwaardige oplossing willen voor hun video’s”, zegt Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer. “Het maakt niet uit wat je streamt: je dagelijkse leven, games, schilderwerk, cosplay kostuumontwerp of je kookkunsten, de Razer Ifrit is de perfecte headset. Met deze headset kun je je kijkers audio leveren zonder dat grote koptelefoons en microfoons in de weg staan van wat je doet of wat je kijkers zien.”

De Razer Ifrit is vooral geschikt voor mobiele streamers dankzij het compacte, makkelijk draagbare ontwerp en de eenvoudige éénaderige aansluiting. De microfoon zorgt voor een helder en betrouwbaar geluid dat veel beter is dan de standaard microfoons van mobiele telefoons. De Razer Ifrit is ook te gebruiken met Xbox One en PS4 via de aansluiting op de joystick of via de Razer Audio Enhancer op de PS4.

De Razer Ifrit komt verder met de Razer USB Audio Enhancer. Dit is een USB-naar-analoog omvormer die de geluidskwaliteit van de microfoon verbetert en het mogelijk maakt om twee Razer Ifrit headsets aan te sluiten op één PC. Zo kan er tegelijkertijd door twee gebruikers worden gestreamd.

De Razer USB Audio Enhancer werkt met elke analoge headset met een 3,5 mm-jack en is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van het Razer Ifrit-pakket.

De Razer Ifrit is de nieuwste toevoeging aan het Razer streamers-assortiment. Daartoe behoort ook de Razer Kiyo, een streaming-camera met ingebouwde ringverlichting die in 2017 de Tom’s Guide Innovation-award voor randapparatuur en de Laptop Mag Editors’ Choice won.

Producteigenschappen:

  • Professionele, verstelbare condensatormicrofoon – voor een realistisch geluid
  • Razer USB Audio Enhancer – voor een verbeterd, geavanceerd geluid
  • Discreet ontwerp met veel functies – voor onopvallende, krachtige streaming
  • Ergonomisch en comfortabel – voor langdurig gebruik
  • Twee 3,5 mm combo-aansluitingen – voor duo-streaming
  • Vlakke frequentierespons – voor nauwkeurige geluidsweergave

 

Prijs:

Razer Ifrit: €99,99

Razer USB Audio Enhancer: €24,99