De Razer Nommo Pro, een THX-gecerficeerd 2.1-luidsprekersysteem van het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, is per direct verkrijgbaar. Het systeem valt op door de twee koepeltweeters met zijden membraan die bovenop 3-inch drivers met Dupot Kevlar-coating zijn gemonteerd. Verder bestaat de set uit een 7-inch cilindervormige subwoofer en een bedieningspaneel waarmee gebruikers eenvoudig het volume en vermogen kunnen regelen. Bas, EQ en verlichting kunnen gamers via Razer Synapse of de Nommo Pro-app aanpassen.

Het luidsprekersysteem zorgt voor een hoogwaardig en meeslepend geluid via 2.1-kanalen. Dit maakt nauwkeurige positiebepaling mogelijk zodat spelers alle omgevingsfactoren in het spel kunnen lokaliseren. Bovendien biedt het systeem full-range audio en Dolby’s virtuele geluidstechnologie die gebruikers kunnen aanpassen voor gaming, films en muziek. De strakke en krachtige lage tonen zorgen voor voor een rijke en warme klank. De individuele tweeters versterken juist de hogere tonen zodat subtiele in-game audiosignalen duidelijk zijn. Dit zorgt voor een nog meeslependere ervaring.

De Razer Nommo Pro is vanaf 24 augustus beschikbaar via de Razer-website en wordt later ook via diverse on- en offline retailers aangeboden.