Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, maakt een software-update naar Android 9.0 Pie beschikbaar voor de Razer Phone 2. Vanaf vandaag voorziet Razer alle Razer Phone 2-toestellen, die niet via een provider zijn gekocht, rechtstreeks via een Over-the-air (OTA)-update van de nieuwe software. Vervolgens zullen de mobiele providers de via hen gekochte toestellen van hun specifieke versie van Android 9.0 Pie voorzien. Bovendien biedt Razer de Razer Phone 2 tijdelijk aan voor 549,99 Euro aan. De kortingsactie zal tenminste de hele maand maart lopen.
ndroid 9.0 Pie biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van eerdere versies van het besturingssysteem. Onder meer bevat de nieuwe versie bediening met gebaren via Google Assistant, interactieve app-functionaliteit en zoekfunctie, verbeterde accuduur, privacy-functies inclusief beperkingen van apps op de achtergrond, functies voor ‘digitaal welzijn’ die smartphone-verslaving moeten tegengaan en video-opnames in 4k met 60 fps. Een volledige lijst van verbeteringen is hier te vinden.
Na installatie van Android 9.0 Pie zal de Razer Phone 2 intuïtiever werken en efficiënter gebruikmaken van de accu. De nieuwe versie zal ook zorgen voor een algeheel betere gebruikservaring tijdens gaming en entertainment.
De kortingsactie voor de Razer Phone 2 is niet alleen beschikbaar via de Razer Store. Ook een aantal geautoriseerde retailers zal hieraan deelnemen. Sommige mobiele providers bieden een trade-in programma aan.
https://youtu.be/PNFBIAkeQSU