DR Game

Voor onze vaste lezers is de naam Roberto a.k.a. MagicMythic een bekende, als vaste crewmember schrijft hij regelmatig reviews en columns voor 365Gaming. Wat niet iedereen weet is dat hij en zijn vrouw ook een webshop runnen met (hoe kan het ook anders 😉 ) games en game gerelateerde items: DRGame.

Mensen die bekend zijn met zijn shop kijken regelmatig tussen de tweedehands games en nieuwe merchandise, maar we willen hem nog iets meer in de spotlight zetten met zijn lage prijzen (wat dat verdienen ze). Dus we zullen vanaf nu wat meer ruimte geven om af en toe een artikel te plaatsen met wat nieuwe tweedehands games, of speciale retro edities. Roberto zal 1x per maand (dus nee, geen dagelijkse spam 😉 ) een stukje plaatsen waarbij hij zijn shop even onder de loep neemt. De ene keer zal het bv in teken staan van een franchise (denk aan alle FIFA delen of Assassin’s Creed), de andere keer NES games met daarbij een leuke retro review.

Daarnaast staat aan de rechterkant op elke pagina nu een logo van DRGame, voor als je tussendoor even wil kijken wat ze te koop hebben. Omdat we hiermee zeker mensen blij maken die hun collectie voordelig willen aanvullen, en ook Roberto kunnen helpen weten we zeker dat deze partnership Win-Win is. Omdat we hiermee ook wat meer retro games onder de aandacht gaan brengen met reviews en highlights, hopen we ook aan de wensen te voldoen die we van een aantal leden hebben ontvangen.

Inside Indie

Verder zal Roberto zich ook meer storten op ons Inside Indie segment, zodat we wat meer focus krijgen op de Indie games. Er zullen meer interviews volgen, kijkjes achter de schermen bij studio’s en meer…meer games natuurlijk. Hou 365Gaming in de gaten voor meer nieuws! En als je op Facebook zit, een like voor DRGame is welkom 😉