Vandaag heeft SOEDESCO aangekondigd dat ze de samenwerking aangaan met het toonaangevende onafhankelijke EDM platenlabel Monstercat, voor de muziek in de futuristische arcade racing game Xenon Racer.

De futuristische vibe en de duizelingwekkende snelheden in Xenon Racer zijn een perfecte match met de levendige elektro, dubstep, glitch-hop en house muziek van de artiesten van Monstercat. Xenon Racer bevat 20 tracks van belangrijke artiesten uit de electronic music scene, zoals Pegboard Nerds, Rameses B, Melano, Grant, FWLR, Tokyo Machine en Noisestorm.

Gavin Johnson, Head of Gaming bij Monstercat, is enthousiast: “Bij Monstercat zijn we altijd op zoek naar nieuwe games, ontwikkeld door gepassioneerde developers, om onze artiesten nieuwe podia te bieden. We kijken ernaar uit om de races in Xenon Racer te boosten met de muziek van onze getalenteerde artiesten.’

Bas de Jonge, Marketing Manager bij SOEDESCO, is ook blij: “We vinden het fantastisch om Monstercat muziek in Xenon Racer te hebben die zo goed past bij de futuristische arcade look and feel van de game. We zijn blij dat we getalenteerde artiesten de kans kunnen geven om hun muziek naar racing fans wereldwijd te brengen, vooral met een label dat zo actief is in de gaming scene.

Xenon Racer, ontwikkeld door 3DClouds, komt zowel digitaal als fysiek naar PlayStation®4 en PlayStation Pro, Xbox One en Xbox One X, Nintendo Switch™ en Steam®.

De volledige tracklist:

 1. Bubble Beam van nanobii
 2. How We Win van FWLR
 3. Nova van Rameses B
 4. Virtuality van Rameses B
 5. We Are One van Flite
 6. Mimic van Droptek
 7. Don’t Fight It van Melano
 8. Leaving Now van Noisestorm
 9. Comeback van Bossfight & Falcon Funk
 10. BUBBLES van Tokyo Machine
 11. Starship van Grant
 12. BLAST van Tokyo Machine
 13. HYPE van Tokyo Machine
 14. Bring Me Joy van Pegboard Nerds & lug00ber
 15. Traveller van Melano
 16. Elevate van Rootkit
 17. Transmission from Lemuria van Varien
 18. Spring Snow van CloudNone
 19. If We Never van Aiobahn & Vin
 20. Glow van Richard Caddock