Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de gloednieuwe survival action shooter LEFT ALIVE® vanaf 5 maart 2019 verkrijgbaar is voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

LEFT ALIVE wordt gemaakt door de ervaren game-ontwikkelaars Toshifumi Nabeshima (director, Armored Core-serie), Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS (personage-ontwerper, METAL GEAR series), en Takayuki Yanase (mech-ontwerper, Ghost in the Shell: Arise, Xenoblade Chronicles X). De game vertelt een duister en grimmig verhaal over overleven, vanuit het perspectief van drie verschillende helden die proberen te ontsnappen uit de door oorlog verscheurde stad Novo Slava.

De Digital Day One Edition is nu verkrijgbaar als pre-order in de PlayStation®Store en op STEAM®. Deze versie bevat naast de game ook bonus-DLC, inclusief het Ammo Pack, de Light Body Armor en het Recovery Pack, evenals de volgende exclusieve items:

  • PlayStation®Store: statisch PlayStation®4-thema, Slava-wapen en Material Pack (nu beschikbaar als pre-order).
  • STEAM®: Wallpaper-set, Soundtrack Sampler en Padub-wapen (beschikbaar als pre-order vanaf 18:00 vandaag)

Spelers die de fysieke Day One Edition van de game aanschaffen, ontvangen de bonus ‘Survival Pack’-DLC, met vele handige voorwerpen die spelers helpen te overleven, zoals het Ammo Pack, de Light Body Armor, het Recovery Pack, het Klyuch-wapen en het Grenade Pack.

Voor de ultieme verzamelaar komt de MECH EDITION in beperkte oplage beschikbaar in de Square Enix Online Store voor € 159,99. Naast de verzamelbare verpakking, bevat de MECH EDITION het volgende:

  • De Day One Edition van de game – bestaande uit de volledige game en de Day One ‘Survival Pack’-DLC
  • VOLK-action figure – een speciaal ontwerp van Takayuki Yanase, met uitwisselbare accessoires, wapens en handen
  • Hardback Art Collection –hardcover artboek van 80 pagina’s
  • Exclusieve Steelbook® Case – met mech-ontwerpen van ontwikkelaars Yoji Shinkawa en Takayuki Yanase

LEFT ALIVE komt op 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM®.