PLAYSTATION, XBOX & STEAM GROEPEN

TDG op Steam

Op verzoek zijn we begonnen met een groep op Steam om zo de gamers in contact te laten komen met elkaar. We willen deze groep ook gebruiken om concrete PC codes daar in de groep weg te geven.

Voor iedereen op PSN is er de algemene The Dutch Gamer groep, hier gaat het gewoon om het in contact komen met de Nederlandse PSN gamers. Helaas kunnen we hier geen link voor geven, maar deze is te vinden als je op “The Dutch Gamers” zoekt (per september 2017 circa 700 leden). Er is ook een speciale groep voor de leden die zich willen focussen op shooters (circa 100 leden).

Net als bij de Steam groep zullen we de hoofdgroep gaan gebruiken om codes weg te geven, bv bij beta codes of extra games die we van uitgevers krijgen om weg te geven. Dus voor de PSN gamers, vergeet niet om lid te worden 😉 We zullen de Give-Aways van de codes ook altijd aankondigen in de Facebook groep, dus hou die zeker in de gaten.

TDG op PS4

Vanaf oktober 2016 kunnen de Xbox’ers uit The Dutch Gamers ook op XBL bij onze eigen club! Via het dashboard Communities kun je The Dutch Gamers vinden.

TDG op XBOX

Extra leuk: de leden van The Dutch Gamers krijgen tevens een badge hier op de site (met waarde van 1.000 punten), dus dit helpt je om sneller te sparen voor tegoed, games & goodies!


DISCORD

Op veler verzoek is er nu een Discord voor The Dutch Gamers. Via deze link kom je in de General chat. Er zijn een aantal tekst- en spraakkanalen op verzoek aangemaakt. Mis je iets, neem dan contact op met ons via het contactformulier. Er zijn per september 2017 nu een kleine 100 leden in deze groep.

We doen hier zelf momenteel niet veel mee, het beheer wordt grotendeels gedaan door 1 van de leden. Heb jij zin om hier ook bij te helpen, laat het ons weten!