In April lanceert gameplatform Utomik vier Day One releases: Yuppie Psycho, Death Mark, Sigma Theory: Global Cold War, en Code 7. Deze games zijn vanaf de eerste dag van lancering beschikbaar op voor gamers met een Utomik-account. Hiermee verbetert Utomik de speelervaring van gamers door het bestaande assortiment uit te breiden met hoogwaardige nieuwe games. Verder komen er in de rest van Q2 nog drie Day One releases, en er volgen er nog meer.

Utomik voegt maandelijks nieuwe spellen toe om gamers kennis te laten maken met verschillende soorten games. Zowel klassieke als nieuwe games, en zowel Indiegames als klassieke triple-A games. “Met deze Day One releases kunnen gamers als eerste de nieuwste games ontdekken, en bieden we game-ontwikkelaars een platform waar ze aandacht krijgen voor hun nieuwe release”, zegt Doki Tops, founder en CEO van Utomik. “Utomik is ontstaan vanuit de gedachte dat elke game de aandacht zou moeten krijgen die de game verdient.”

Hier volgt meer informatie over de Day One releases:

  • Yuppie Psycho: Een spel over je eerste werkdag. Je bent deze keer onzeker, onvoorbereid en ongelooflijk ongeschikt voor wat er gaat komen. Ontrafel de geheimen van je nieuwe werkgever en ontsnap aan de verschrikkelijke wezens die zich op het kantoor huisvesten. Deze game is beschikbaar op Utomik vanaf 25 april.  
  • Death Mark: In dit horrorachtige spel verschijnen mysterieuze misvormingen op het lichaam van mensen. Iedereen die deze markering krijgt, sterft aan gruwelijke doodsoorzaken. Het aftellen is al begonnen terwijl je de vreselijke dood probeert te vermijden door middel van boze geesten. Deze game is beschikbaar op Utomik vanaf 8 april.
  • Sigma Theory: Global Cold War: In de nabije toekomst doemt een wetenschappelijke ontdekking op die radicale nieuwe technologieën belooft. Deze wetenschap, ofwel “The Sigma Theory” – kan alleen worden gebruikt door een handjevol wetenschappers. Je staat aan het hoofd van de Sigma-divisie van jouw land en je doel is om ervoor te zorgen dat je land de voordelen van deze theorie plukt, voordat iemand anders dat doet. Deze game is met Early Access beschikbaar op Utomik vanaf 18 april.
  • Code 7 – Episode 2 & 3: Kruip in de huid van hacker Alex en red de wereld via je toetsenbord wanneer er een sinistere A.I. verschijnt. Helaas ben je niet de enige die vanuit de schaduwen handelt. Er zijn monsters die vanuit het duister de mensheid in gevaar brengen. Deze game is beschikbaar op Utomik vanaf 12 april.

Q2 releases:

  • Dark Devotion: Een gedetailleerd verhaal over doorzettingsvermogen en toewijding. Test je geloof, devotie en moed wanneer je antwoord zoekt op vragen die je hele bestaan uitdagen. Deze game is beschikbaar op Utomik in Q2.
  • Super Cane Magic Zero: Pak alles op, gooi alles en eet alles in deze komische actie RPG, terwijl je deze grote, met de hand-gemaakte spelwereld vol geheimen verkent. Vind de hond, herstel het internet en red de dag! Deze game is beschikbaar op Utomik in Q2.
  • Seeds of Resilience: Bouw een dorp op een verlaten eiland, en bereid je voor op genadeloze natuurrampen! Leer de juiste items te kiezen, de patronne van de natuur te begrijpen, gebruik echte middeleeuwse constructie- en handwerktechnieken in dit managementspel. Deze game is beschikbaar op Utomik in Q2.