Vandaag viert SOEDESCO de Europese launch van de tweede SOEDESCO Limited Edition. De 8-Bit Armies: Limited Edition is nu beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC. Er zijn wereldwijd slechts 6000 exemplaren beschikbaar per platform, dus wie er een wil scoren moet snel zijn!

Vandaag lanceert de tweede SOEDESCO Limited Edition

Rotterdam, 1 februari 2019 – Vandaag viert SOEDESCO de Europese launch van de tweede SOEDESCO Limited Edition. De 8-Bit Armies: Limited Edition is nu beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC. Er zijn wereldwijd slechts 6000 exemplaren beschikbaar per platform, dus wie er een wil scoren moet snel zijn!


SOEDESCO’s Limited Editions

Het Limited Edition programma van SOEDESCO begon in 2018 met de Owlboy: Limited Edition, die uitkwam voor PlayStation®4 en Nintendo Switch™. Net als bij deze eerste editie combineert de 8-Bit Armies: Limited Edition de base game met verschillende bijzondere collector’s items, verpakt in een premium 36,5 x 25,5 cm grote doos met gouden opdruk.

De complete inhoud van de 8-Bit Armies: Limited Edition:

Base game, de epische RTS game 8-Bit Armies ontwikkeld door Petroglyph
Certificaat van echtheid met uniek nummer erop
Soundtrack met tracks van de legendarische componist Frank Klepacki
Handleiding, alles wat men altijd al wilde weten over 8-Bit Armies
Skull Bandana met bijzondere print, gebaseerd op een van de 8-Bit units
Vlag voor een ouderwets potje vlaggetje veroveren
3 Prachtige Pins in 8-Bit stijl, die drie verschillende units tonen uit de game
Patch, de perfecte toevoeging aan elke outfit
12 Postzegels die de iconische units uit de game vertegenwoordigen
Papercraft Tank, ga zelf aan de slag en maak je eigen tank van papier
Dogtag, mooie metalen tag die je om je hals kan hangen

Over 8-Bit Armies
8-Bit Armies is een RTS game in kleurrijke voxel stijl, met modern militair thema. In 8-Bit Armies kunnen spelers hun vijanden ten val brengen in epische vuurgevechten, door het bevel te voeren over gigantische legers van tanks, artillerie, vliegtuigen, snipers, engineers, superwapens en meer. Met 40 singleplayer missies, 12 co-op missies, online multiplayer en AI Skirmish mode is er  volop gelegenheid om de strijd aan te gaan.